تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آبان 1399 - 18:56
کد خبر : 79163

پیشنهاد فرماندار رشت به ستاد ملی مقابله با کرونا؛ تدوین بسته های حمایتی ویژه اصناف

پیشنهاد فرماندار رشت به ستاد ملی مقابله با کرونا؛ تدوین بسته های حمایتی ویژه اصناف

جارستان: فرماندار رشت با اشاره به فشارهای اقتصادی ناشی از محدودیت کرونایی به کسبه و اصناف، خواستار تدوین بسته های حمایت ویژه از اصناف و کسبه خرد در راستای کاهش این فشارها شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت؛ جلسه ستاد ملی مقابله با کرونای به صورت ارتباط تصویری با حضور دکتر رحمانی

جارستان: فرماندار رشت با اشاره به فشارهای اقتصادی ناشی از محدودیت کرونایی به کسبه و اصناف، خواستار تدوین بسته های حمایت ویژه از اصناف و کسبه خرد در راستای کاهش این فشارها شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت؛ جلسه ستاد ملی مقابله با کرونای به صورت ارتباط تصویری با حضور دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور، دکتر نمکی وزیر بهداشت و درمان و فرمانداران سراسر کشور برگزار شد.

مهندس علی فتح اللهی فرماندار شهرستان رشت که در این نشست ارتباط تصویری به عنوان نماینده استان گیلان سخن می گفت با ارائه گزارشی از اقدامات فرمانداری در راستای اجرای طرح محدودیت های جدید کرونایی و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در سطح شهرستان رشت، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر از کارشناسان ادارات شامل شبکه بهداشت و درمان، تعزیرات، اصناف، صمت و فرمانداری با همکاری نیروی انتظامی در قالب تیم های ویژه، نظارت بر اجرای این طرح را عهده دار هستند که خوشبختانه با همکاری اصناف زحمتکش، روند اجرای طرح محدودیت زمانی فعالیت اصناف، هر شب نسبت به شب گذشته بهتر بوده است.

وی عادی انگاری بیماری کرونا و عدم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و اصول فاصله گذاری اجتماعی را از جمله چالش ها و تهدیدها در راستای مقابله با شیوع کرونا دانست و خاطرنشان کرد: استان گیلان به لحاظ جغرافیای جمعیتی، دارای شهرهای به هم پیوسته و دارای تراکم جمعیتی بالا است که نیاز است در اتخاذ تصمیم ها و چگونگی اعمال محدودیت های کرونایی این ویژگی ها لحاظ شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان رشت افزایش امکانات آزمایشگاهی جهت تشخیص بیماری کرونا را از دیگر نیازمندی های استان دانست و ادامه داد: در راستای انجام قرنطینه افراد جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، نیازمند وجود دستور قضائی و ضمانت اجرایی بالای حقوقی هستیم.

مهندس فتح اللهی با اشاره به فشارهای اقتصادی وارده به اصناف به ویژه خرده فروشان و دستفروشان به واسطه اجرای طرح های محدودیت کرونایی، افزود: در نظر گرفتن بسته های حمایتی در زمینه مالی و امهال بانکی و پرداخت بهای خدمات عمومی از جمله راهکارهایی است که می تواند از میزان فشارهای وارده به اصناف بکاهد.

فرماندار رشت با بیان اینکه برخی از صنوف در دسته بندی مشاغل در گروه یک تعریف نشده اند اما به لحاظ نیازمندی جامعه، فعالیت تمام وقت آنان ضروری است، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از این مشاغل مراجعه کننده زیادی ندارند و موجب ایجاد تجمع نمی شود، انتظار می رود شاهد بازنگری و اعمال تغییرات در گروه بندی مشاغل باشیم.
وی تقویت زیرساخت های ارتباطی و فناوری اطلاعات به ویژه در سطح ادارات و بانک ها را امری حیاتی در راستای مقابله با کرونا دانست و اظهار داشت: در صورت فراهم آمدن زیرساخت های لازم ارتباطی، بسیاری از کارمندان این امکان را خواهند داشت به صورت دورکاری، به ارباب رجوع و اداره خود خدمات ارائه کنند.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه موفقیت در پیشبرد برنامه های ستاد مقابله با کرونا بدون استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی امکان پذیر نخواهد بود، تصریح کرد: بسیج ظرفیت های موجود رسانه ای و خبری و استفاده از ظرفیت رسانه ی ملی و رسانه های محلی، نقش به سزایی در افزایش مشارکت عمومی و در نهایت شکست کرونا دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.